Από σπρίντερ... πασαδόρος στης φυλακής το βόλεϊ ο Παπαγεωργόπουλος!

Από σπρίντερ... πασαδόρος στης φυλακής το βόλεϊ ο Παπαγεωργόπουλος!

Ο άλλοτε κραταιός άνδρας της συμπρωτεύουσας συνεχίζει να διατηρεί το αγέρωχο ύφος του, διατηρώντας την καλή του διατροφή και συμμετέχοντας σε αθλοπαιδιές σχεδόν καθημερινά

Από σπρίντερ... πασαδόρος στης φυλακής το βόλεϊ ο Παπαγεωργόπουλος!
Προσαρμόζεται όπως φαίνεται στη ζωή των φυλακών ο κ. Παπαγεωργόπουλος...

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η «Δημοκρατία», ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης αθλείται καθημερινά παίζοντας βόλεϊ, ενώ εμφανίζεται κάθε μέρα καθαρός και περιποιημένος, τρώγοντας κανονικά το φαγητό της φυλακή.

Κλείσιμο
Ο άλλοτε κραταιός άνδρας της συμπρωτεύουσας συνεχίζει να διατηρεί το αγέρωχο ύφος του, διατηρώντας την καλή του διατροφή και συμμετέχοντας σε αθλοπαιδιές σχεδόν καθημερινά. Ο Παπαγεωργόπουλος μάλιστα, παίζει αδιάλειπτα βόλεϊ προκειμένου να ξεχνά τον εγκλεισμό του, έχοντας καθιερωθεί ως... πασαδόρος της φυλακής

«Δεν παίρνει σοκολάτες και γαριδάκια. Τρώει καλά και υγιεινά όσο μπορεί» λέει στην εφημερίδα κρατούμενος του ίδιου ορόφου.

Κολλητός παραμένει με τον Λεμούσια. Το «μουδιασμένο» διάστημα των πρώτων ημερών, κατά το οποίο ο καθένας ήταν κλεισμένος στον εαυτό του, έχει παρέλθει και οι δύο πρώην συνεργάτες περνούν μαζί το χρόνο τους.

«Από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι αχώριστοι. Συζητούν, γελούν και βλέπουν παρέα τηλεόραση. Μέχρι και για ντουζ πηγαίνουν μαζί. Εχουν κάνει ένα παρεάκι μαζί με ακόμη δύο Ελληνες από το κελί και φαίνεται να περνούν καλά» λέει δεσμοφύλακας.

Το μόνο παράπονο του πρώην δημάρχου είναι ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν έχει πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός λόγω επιφυλακής, μετά τα απανωτά περιστατικά σε φυλακές της χώρας.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης