Μετά την κακοκαιρία επιστρέφει το ήπιο φθινόπωρο, πότε εντείνονται ξανά οι βροχές, η πρόγνωση Τσατραφύλλια στο protothema
Για σήμερα, Πέμπτη, αναμένονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην Εύβοια, τις Κυκλάδες, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα
Ωστόσο, όπως σημειώνει, οι βροχές δεν θα λείψουν, ενώ η ψύχρα θα παραμείνει αισθητή, κυρίως τη νύχτα και νωρίς το πρωί.
Πιο αναλυτικά:
Για σήμερα, Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2026, από τις πρωινές ώρες αναμένονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην Εύβοια, τις Κυκλάδες, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 με 22 βαθμούς στα δυτικά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ψύχρα θα είναι αισθητή.
Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί, φτάνοντας τα 4 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο οι βοριάδες θα αγγίξουν τοπικά τα 6 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται λίγες βροχές μέχρι το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς, ενώ οι βοριάδες θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.
Κλείσιμο
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται μόνο λίγες νεφώσεις. Στον Θερμαϊκό θα πνέει ισχυρός βαρδάρης, που θα φτάνει τα 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 19 βαθμούς.
Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα παραμείνει άστατος, χωρίς όμως αξιόλογες βροχές, ενώ η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει σημαντική μεταβολή.
Την Κυριακή, ωστόσο, οι βροχές θα ενταθούν, ενώ οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιάδες.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.