Επίθεση με μαχαίρι στην Ελευσίνα: «Μπλόκο» στις απολογίες των δύο νεαρών μετά από αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας
Οι κατηγορούμενοι, ηλικίας 18 και 22 ετών, αναμένεται να ισχυριστούν ότι ο 32χρονος ξεκίνησε πρώτος την επίθεση
Βασιλική Κόκκαλη
Σε εκκρεμότητα παραμένει η διαδικασία των απολογιών των δύο νεαρών, ηλικίας 18 και 22 ετών, που κατηγορούνται για την επίθεση με μαχαίρι στην Ελευσίνα, μετά την αίτηση εξαίρεσης που υπέβαλαν οι συνήγοροί τους σε βάρος της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά των κατηγορουμένων στηρίζει το αίτημά της στο ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, παρά το ότι ένας από τους δύο είχε ήδη παρουσιαστεί αυτοβούλως στις Αρχές.
Την απόφαση για την αποδοχή ή την απόρριψη της αίτησης καλείται πλέον να λάβει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, με αποτέλεσμα οι απολογίες των δύο νεαρών να παραμένουν σε αναμονή μέχρι να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.
Πάντως όταν οι κατηγορούμενοι δώσουν τις εξηγήσεις τους ενώπιον της Δικαιοσύνης αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ισχυριστούν ότι ο 32χρονος ήταν εκείνος που ξεκίνησε πρώτος την επίθεση.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.