Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (12/5) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν φορτηγό προσέκρουσε σε περίπτερο στην οδό Αγίας Σοφίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 09:30, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε πάνω στο περίπτερο που βρίσκεται στον πεζόδρομο.
«Νομίζαμε γινόταν σεισμός. Αργά και σταθερά με μετακινούσε και εγώ πάλευα με τα εμπορεύματα», ανέφερε ο άνθρωπος που εκείνη την ώρα εργαζόταν μέσα στο περίπτερο.
Από την πλευρά του ο οδηγός του φορτηγού υποστήριξε ότι βρήκε στην τέντα του περιπτέρου στην προσπάθειά του να αποφύγει άλλο ΙΧ.
Κλείσιμο
Από το περιστατικό ευτυχώς δε σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός ενώ στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί που καταγράφουν το συμβάν.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.