Πάνω από 100.000 ευρώ που είχε θαμμένα στο κήπο του σπιτιού της είδε να καταλήγουν σε χέρια απατεώνων μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης όταν ένας 22χρονος, μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, μετέβησαν στο σπίτι της 76χρονης που βρίσκεται στην περιοχή του Λαγκαδά και προσποιήθηκαν ότι ήταν συνεργάτες από λογιστικό γραφείο.
Οι δύο άνδρες κατάφεραν να πείσουν την ηλικιωμένη γυναίκα να τους δώσει 100.000 ευρώ, χρήματα τα οποία ήταν οι οικονομίες της και είχε επιμελώς κρυμμένα και θαμμένα στον κήπο της.
Μόλις έγινε αντιληπτή η απάτη ενημερώθηκε η αστυνομία και το βράδυ της Πέμπτης οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες στον 22χρονο.
Παράλληλα, η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται προκειμένου να ταυτοποιηθεί και ο συνεργός του.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.