Πάνω από 60.000 ευρώ θα πρέπει να πληρώσει ένας 62χρονος, ο οποίος εγκατέλειψε δύο κουτάβια στην περιοχή της Ασπροβάλτας, στη Θεσσαλονίκη.
Ο άνδρας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης την ώρα που μετέφερε με το αυτοκίνητό του τα δύο ζώα, ηλικίας μόλις ενός μηνός, και στη συνέχεια τα άφησε αβοήθητα στον δρόμο.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα στη βεβαίωση πέντε διοικητικών παραβάσεων, το συνολικό ύψος των οποίων ανέρχεται σε 65.300 ευρώ. Παράλληλα, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας των ζώων συντροφιάς.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας