Το «παρών» στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τα τρία χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη δίνει η Μαρία Καρυστιανού, σήμερα Σάββατο 28 Φεβρουαρίου,
Η πρώην πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών των θυμάτων των Τεμπών, φάνηκε πως μίλησε με πολίτες, ωστόσο όπως φαίνεται δεν θα απευθύνει ομιλία από την πλατεία Συντάγματος.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Μέχρι και χθες το απόγευμα, οι διοργανωτές της εκδήλωσης μνήμης στο Σύνταγμα δεν είχαν ακριβή εικόνα για το εάν τελικά επιλέξει να τοποθετηθεί από το βήμα της συγκέντρωσης η Μαρία Καρυστιανού, αν και οι πληροφορίες ήθελαν την ίδια να δίνει το παρών στην συγκέντρωση. Η ίδια, πάντως, στα μέσα της εβδομάδας απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα -μέσω οπτικοακουστικού μηνύματος- στην συγκέντρωση του Συντάγματος.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.