Καταδίωξη έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής στο Χαϊδάρι όταν αστυνομικοί της Τροχαίας έκαναν σήμα σε δύο 17χρονους αναβάτες μηχανών να σταματήσουν και αυτοί αντί να το πράξουν επιτάχυναν προσπαθώντας να ξεφύγουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έλαβε χώρα περίπου στις 15.00 στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Δαφνίου.
Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τους δύο 17χρονους και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν. Ο πρώτος συνελήφθη στην οδό Άρτης και όπως διαπιστώθηκε, η μηχανή στην οποία επέβαινε είχε κλαπεί νωρίτερα σήμερα το πρωί.
Ο δεύτερος συγκρούστηκε κατά τη διάρκεια της καταδίωξης με διερχόμενο λεωφορείο και τραυματίστηκε ελαφρά. Όπως διαπιστώθηκε και αυτή η μηχανή είχε κλαπεί, τον περασμένο Νοέμβριο.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.