Τροχαίο δυστύχημα στο λιμάνι της Χίου, νεκρός 59χρονος οδηγός μηχανής
Τη ζωή του έχασε, τα ξημερώματα του Σαββάτου 13/12, ένας 59χρονος μοτοσικλετιστής στη Χίο
Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 59χρονο μοτοσικλετιστή σημειώθηκε, το πρωί του Σαββάτου 13/12, στη Λεωφόρο Αιγαίου, στο λιμάνι της Χίου.
Σύμφωνα με το politischios.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε περί τις 6:20 το πρωί του Σαββάτου, όταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας παρέσυρε 88χρονο πεζό. Άμεσα έγινε η μεταφορά και των δύο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Χίου, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του οδηγού.
Ο 88χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Χίου, με θλαστικά τραύματα και κατάγματα πλευρών.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.