Τροχαίο δυστύχημασημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Χερσόνησο, στο οποίο ένας πεζός έχασε τη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες που παραθέτει το ειδησεογραφικό μέσο neakriti.gr, έναν βαν κινούνταν από τα Μάλια προς Χερσόνησο βρέθηκε μπροστά σε έναν άνδρα που διέσχιζε τον δρόμο.
Το βαν προσπάθησε να αποφύγει τον πεζό, ωστόσο στην προσπάθειά του συγκρούστηκε με μια μηχανή στο αντίθετο ρεύμα, με τον άτυχο άνδρα να παρασύρεται και να χάνει τραγικά την ζωή του.
Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Κλείσιμο
Οι συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από την τροχαία.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»