Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στη Σωτήρα Τρικάλων από όπου καταγόταν γράφτηκε η τελευταία σελίδα στην τραγωδία με τον θάνατο του 30χρονου Στέφανου Κέμου, ο οποίος πνίγηκε στην παραλία Κάθισμα στη Λευκάδα.
Tραγικές φιγούρες η μνηστή του Μάρθα Γαλάνη, οι γονείς του Κώστας και Δάφνη Κέμου, η αδελφή του Βένια, οι συγγενείς και οι εκατοντάδες φίλοι του που αποχαιρέτησαν τον 30χρονο κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα. Στην εκκλησία, μοιράστηκαν οι μπομπονιέρες που είχαν φτιαχτεί για τον γάμο που είχε προγραμματιστεί για τις 14 Ιουνίου στο Μεσολόγγι.
Στην κηδεία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Τρίκκης Χρυσόστομος, ο οποίος νωρίτερα απηύθυνε ένα συγκινητικό αποχαιρετισμό στον Στέφανο σημειώνοντας ότι «η αναχώρηση ενός νέου ανθρώπου από τον παρόντα κόσμο, λίγο πριν τελέσει το Μυστήριο του Γάμου, προκαλεί βαρύ πένθος και ανθρώπινη θλίψη. Όμως η Εκκλησία μας, ακόμη και μέσα στον πόνο του αποχωρισμού, συνεχίζει να υψώνει λόγο ελπίδας, να ψάλλει την Ανάσταση, να προσεύχεται για την αιώνια ζωή».
Αναφερόμενος, δε, ειδικά στην Μάρθα, τη σύντροφο του 30χρονου Στέφανου, η οποία έμαθε τα τραγικά νέα στην Κύθνο όπου βρισκόταν για το δικό της bachelor, ο κ. Χρυσόστομος γράφει: «Το μυστήριο της ζωής και του θανάτου δεν εξηγείται με λόγια, μόνο με πίστη. Ο Θεός γνωρίζει το “γιατί” κάθε Σταυρού. Μαζί με τον πόνο σου, κράτα και την ελπίδα: Ότι δεν χάνεται καμιά αγάπη που έχει σφραγιστεί με αλήθεια και καθαρότητα».
Ο 30χρονος βρισκόταν στη Λευκάδα για το bachelor ενόψει του γάμου του που ήταν προγραμματισμένος να τελεστεί στις 14 Ιουνίου.
Ο νεαρός, καιρό τώρα σχεδίαζε ένα ταξίδι μαζί με τους φίλους του για να γιορτάσει μαζί τους το bachelor πάρτι του γάμου του. Είχε επιλέξει τη Λευκάδα προκειμένου να ζήσει ανέμελες στιγμές με τους αγαπημένους του αλλά δυστυχώς η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.
Την Κυριακή η λιμενική Αρχή είχε εκδώσει σήμα για δυνατούς ανέμους και επικίνδυνη θάλασσα. Στην παραλία Κάθισμα της Λευκάδας, αν και υπήρχαν ξαπλώστρες και κόσμος, χωρίς κανείς να μπαίνει στο νερό, δεν υπήρχε ναυαγοσώστης καθώς ο Δήμος σύμφωνα με τον κανονισμό υποχρεούται να τοποθετήσει τρεις ναυαγοσώστες από 1 Ιουνίου έως και 30 Σεπτεμβρίου.
Παρά τη φουρτουνιασμένη θάλασσαο Στέφανος αποφάσισε να κολυμπήσει και σύμφωνα με μαρτυρίες όσων ήταν στην παραλία και προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, «του φώναζε ο κόσμος "μην κουράζεσαι, προσπάθησε να είσαι ήρεμος"». Τον πλησίασε ένας άνθρωπος στο ένα μέτρο, που προσπαθούσε να τον σώσει, αλλά ξαφνικά ένα μεγάλο κύμα τον απώθησε. «Εκείνη την ώρα ήταν ζωντανός, προσπαθούσε να βγει προς τα έξω να κολυμπήσει όσο μπορεί. Εμείς του φωνάζαμε να είναι ήρεμος», ανέφερε άλλος μάρτυρας σε δηλώσεις του.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.