Στα χέρια της αστυνομίας βρέθηκε το βράδυ της 20ής Φεβρουαρίου 2025 ένας 25χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής στο Μαρούσι, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή εντόπισαν τον νεαρό να κινείται με δίκυκλο και αποφάσισαν να τον ελέγξουν.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι είχε μετατρέψει τη σέλα του οχήματός του σε κρύπτη ναρκωτικών, μέσα στην οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 128 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 5 γραμμάρια κοκαΐνης.
Ο 25χρονος συνελήφθη επί τόπου και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αμαρουσίου, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.