Δεν «σήκωνε» πολλά ένας πατέρας που βρισκόταν μαζί με την ανήλικη κόρη του σε ένα πανηγύρι το οποίο διεξαγόταν στο παραλιακό χωριό Μαραθιά Δωρίδας λίγο έξω από την Ναύπακτο και, όταν αντιλήφθηκε ότι την παρενοχλούσε ένας νεαρός Αλβανός, δεν δίστασε να τον μαχαιρώσει.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, όταν ο πατέρας ζήτησε τον λόγο από το νεαρό και εκείνος αρνήθηκε ότι παρενοχλούσε το κορίτσι, ωστόσο δεν πείστηκε και συνεπλάκη μαζί του. Κατά την διάρκεια της πάλης, έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε με αυτό τον αλλοδαπό, που διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.
Ο δράστης του αιματηρού περιστατικού συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ευπαλίου και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων και έδωσε εντολή να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς