Θύμα κλοπής έπεσε μία 40χρονη Αλβανίδα στην Πάρο. Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, άγνωστοι μπήκαν στη μονοκατοικία της ενώ εκείνη έλειπε στις 22 Αυγούστοι και αφαίρεσαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο.
Στο εσωτερικό του υπήρχαν 3.000 ευρώ, ένα ρολόι Rolex αξίας 50.000 ευρώ, ένα ζευγάρι λευκόχρυσα σκουλαρίκια με διαμάντια, αξίας 20.000 ευρώ, μία χρυσή βέρα με μικρά διαμάντια, αξίας περίπου 2.000 ευρώ και ένα λευκόχρυσο δακτυλίδι με κίτρινο διαμάντι, 6 καρατίων, αξίας περίπου 23.000 ευρώ.
Η γυναίκα υπέβαλε μήνυση, στον Α.Σ. Νάουσας, κατά αγνώστου δράστη για κλοπή.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.