Δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε στον κεντρικό δρόμο Μυτιλήνης - Καλλονής στη Λέσβο το μεσημέρι της Παρασκευής (16/8).
Πρόκειται για έναν 30χρονο αστυνομικό που επέστρεφε από την υπηρεσία του στο σπίτι του και ήταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας και μια 94χρονη που επέβαινε στο αυτοκίνητο και η οποία κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο.
Ο 55χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, δίνει μάχη για τη ζωή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Μυτιλήνης.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.