Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση των Αγανακτισμένων, στο Σύνταγμα, οι οποίοι αψήφησαν την κακοκαιρία και έδωσαν το παρών στο Παγκόσμιο κάλεσμα αγανάκτησης. Ο παλμός ήταν αρκετά δυνατός, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο στα συνθήματα είχε ο πρωθυπουργός και γενικά η κυβέρνηση. Όμως πρέπει να σημειωθεί πως η αποψινή εικόνα της πλατείας, δε θύμιζε την καλοκαιρινή, όπου η συμμετοχή του κόσμου ήταν τεράστια.
Οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος παρέμειναν κλειστοί κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ενώ η παρουσία των ΜΑΤ ήταν διακριτική. Συγκεκριμένα η άνοδος της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας και η λεωφόρος Αμαλίας, ήταν για αρκετή ώρα κλειστές. Επίσης είχε στηθεί μια μεγάλη εξέδρα, όπου από νωρίς το βράδυ συναυλίες και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα, κρατούσαν συντροφιά στους "Αγανακτισμένους".
Ραντεβού σε 951 πόλεις σε συνολικά 82 χώρες έδωσαν σήμερα οι «Αγανακτισμένοι» από όλο τον κόσμο, προκειμένου να διαδηλώσουν ειρηνικά και «Ενωμένοι για την παγκόσμια αλλαγή». Στην ιστοσελίδα «United States Global Change» μάλιστα, παρουσιάζεται ο χάρτης με τις κινητοποιήσεις που είναι προγραμματισμένες για το Σάββατο. Από την Τανζανία ως τη Χαβάη, περνώντας από το κίνημα «Occupy Wall Street», κόκκινες κουκκίδες σημειώνουν τα σημεία όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν οι «Αγανακτισμένοι». Διαβάστε σχετικά με τους "Αγανακτισμένους" ανά τον κόσμο,
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.