Θύμα βιασμού από τον 70χρονο πατέρα της κατήγγειλε ότι έπεσε μία 32χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, η οποία βίωσε για πρώτη φορά τον εφιάλτη στην ηλικία των 6 ετών ενώ οι καταγγελλόμενες πράξεις φέρεται πως έλαβαν χώρα και το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, η πρώτη φορά που την βίασε ο πατέρας της ήταν το 1998 όταν η ίδια ήταν μόλις έξι ετών, ενώ την κακοποίησε ξανά σεξουαλικά τον Αύγουστο του 2023 και τον Ιούνιο του 2024. Σύμφωνα πάντα με όσα είπε στους αστυνομικούς, ο 70χρονος πατέρας της αποπειράθηκε να τη βιάσει και τον Μάρτιο του 2024.
Μετά την καταγγελία της, σχηματίστηκε σε βάρος του ηλικιωμένου πατέρα της δικογραφία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή βία, παράβαση του νόμου περί όπλων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και εξύβριση.
Η δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.