Κρήτη: Συνελήφθη Αλβανός καταζητούμενος για ανθρωποκτονία - Τον αναζητούσαν 10 χρόνια, ήταν στη λίστα της Interpol

Κρήτη: Συνελήφθη Αλβανός καταζητούμενος για ανθρωποκτονία - Τον αναζητούσαν 10 χρόνια, ήταν στη λίστα της Interpol

Είχε εκδοθεί ερυθρά αγγελία - Εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοφορία

astynomia5
Στη σύλληψη 45χρονου από την Αλβανία, ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε είχε κατηγορηθεί στη γειτονική χώρα για ανθρωποκτονία και διέφευγε της σύλληψης για 10 χρόνια, προχώρησαν οι αστυνομικοί το Σάββατο σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου στην Κρήτη.

Ο άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς να οδηγεί αυτοκίνητο, χωρίς να διαθέτει δίπλωμα οδήγησης και όπως προέκυψε από την έρευνα το όνομά του ήταν στην «κόκκινη λίστα» της Interpol για ανθρωποκτονία.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, καθώς είπε στους αστυνομικούς διαφορετικό όνομα δείχνοντάς τους μάλιστα και πλαστή ταυτότητα ενώ του επιβλήθηκε και το ανάλογο διοικητικό πρόστιμο.

Από την έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του 45χρονου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοφορία που είχαν λάβει χώρα στην Αλβανία το 2014.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Κλείσιμο
«Συνελήφθη, χθες (25.05.2024), το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς της του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, ένας (1) αλλοδαπός ο οποίος κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης.

Επιπλέον, σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία διότι υπέδειξε στους αστυνομικούς δελτίο ταυτότητας το οποίο ήταν πλαστό, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο για παράβαση Κ.Ο.Κ..

Από την συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου προέκυψε ότι, σε βάρος του ανωτέρω αλλοδαπού εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοφορία που είχαν λάβει χώρα στην Αλβανία το 2014.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου».

Ειδήσεις σήμερα

Εμπρησμός στο όρος Αιγάλεω: Πώς συνέλαβαν τον Τούρκο Γκιουλενιστή - Βρέθηκε με δύο αναπτήρες και ένα σφουγγάρι

Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν σε πτήση της Qatar Airways ύστερα από αναταράξεις

Τρομακτικό ατύχημα στο Γκραν Πρι του Μονακό για τον Πέρεθ της Red Bull - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης