Πάσχα: Ξεκινά το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στις 25 Απριλίου

Πάσχα: Ξεκινά το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στις 25 Απριλίου

Σε εορταστικό ωράριο από τις 25 Απριλίου τα εμπορικά καταστήματα στην Αθήνα, ενόψει του Πάσχα -  Θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 28 Απριλίου

Ακριβότερο φέτος και το πασχαλινό και το νηστίσιμο τραπέζι
Ξεκινά το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα στις 25 Απριλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, στην οποία σημειώνεται ότι την Κυριακή 28 Απριλίου θα είναι ανοικτά τα μαγαζιά.

Συγκεκριμένα, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ανακοίνωσε το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Αθήνας που θα ισχύσει για την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Τα καταστήματα του κέντρου και των περιφερειακών αγορών της Αθήνας περιμένουν τους καταναλωτές να κάνουν τα πασχαλινά τους ψώνια, με γεμάτα ράφια και ελκυστικές τιμές. 

Το ωράριο που προτείνει ο σύλλογος είναι συνεχές από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ από την Πέμπτη 25 Απριλίου και την Κυριακή 28 Απριλίου τα εμπορικά καταστήματα του συλλόγου προτείνεται να λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Για τη Μεγάλη Εβδομάδα από Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και Μεγάλη Πέμπτη το ωραίο που προτείνεται είναι συνεχές 9 το πρωί με 9 το βράδυ, την Μεγάλη Παρασκευή από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Την Κυριακή του Πάσχα την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα είναι κλειστά. Την Τρίτη θα είναι κλειστά λόγω μεταφοράς του εορτασμού της Πρωτομαγιάς.

Ειδήσεις σήμερα:

Απεργία σήμερα χωρίς μετρό, ηλεκτρικό, τραμ, τρένα - Πώς θα κινηθούν λεωφορεία και ταξί, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο

To... θαύμα του Κασσελάκη με τον «σταυρό από λάδι στη βάφτιση», το ευχαριστώ του Γεωργιάδη και οι αιχμές Πολάκη

Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας «εξαφανίζεται»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης