Στο Εφετείο οδηγήθηκε πριν από λίγο η φυγόδικη πρώην δικαστής Αντωνία Ηλία.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί είχαν ταξιδέψει έξι φορές στην Αγγλία για να φέρουν την φυγόδικη πρώην ανακρίτρια στη χώρα. Όμως εκείνη είτε επικαλείτο προβλήματα υγείας είτε προέβαλλε αντιρρήσεις στην έκδοσή της. Αυτή τη φορά όμως εκτός από τους δύο αστυνομικούς που ταξίδεψαν στην Αγγλία στο κλιμάκιο συμμετείχε και ιατρός. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Αντωνία Ηλία είχε εισαχθεί πάλι σε νοσοκομείο.
Όμως τελικά δόθηκε εξιτήριο και προχώρησε η διαδικασία της έκδοσης με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Εφετείο έπειτα 19 ολόκληρα χρόνια.
Το αυτοκίνητο με το οποίο έφτασε στο Εφετείο
Η Αντωνία Ηλία αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Ελεώνα Θηβών. Εκδόθηκε από τις βρετανικές αρχές στην Ελλάδα και πριν από λίγο βρέθηκε σε εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών στο Εφετείο της Αθήνας. Πλέον αναμένεται να εκδοθεί το φυλακιστήριο και θα εκτίσει την ποινή της στις φυλακές Ελεώνα Θηβών.
Η Αντωνία Ηλία έχει καταδικαστεί αμετάκλητα σε κάθειρξη 13 ετών για το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος στην υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος.
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.