Μύκονος: Αραβικής καταγωγής γυναίκα αγόρασε βίλα και... εξαφάνισε το εκκλησάκι που υπήρχε στο οικόπεδο - Βίντεο και φωτογραφίες

Μύκονος: Αραβικής καταγωγής γυναίκα αγόρασε βίλα και... εξαφάνισε το εκκλησάκι που υπήρχε στο οικόπεδο - Βίντεο και φωτογραφίες

Η εικόνα που δείχνει το εκκλησάκι ένα χρόνο πριν στο οικόπεδο παρουσιάζεται από το protothema.gr - Η κίνηση της νέας ιδιοκτήτριας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις - Η ιστορία του ακινήτου

ekklisaki-mykonos-arthrou
Κίνηση που μαρτυρά ασέβεια τόσο προς την ορθόδοξη χριστιανική θρησκεία όσο και προς τους κανόνες της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής έγινε από αραβικής καταγωγής γυναίκα που αγόρασε ακίνητο στην παραλία του Φωκού στη Μύκονο.

Η νέα ιδιοκτήτρια της βίλας, την οποία φέρεται να απέκτησε σε πλειστηριασμό, για άγνωστο λόγο «έθαψε» το εκκλησάκι που βρισκόταν μέσα στο παραθαλάσσιο οικόπεδό της, προκαλώντας την αντίδραση των ντόπιων.

Μύκονος: Εκκλησάκι ήταν θαμμένο μέσα σε ένα βουνό από χώμα (2)


Την αποκάλυψη έκανε ο νέος αντιδήμαρχος καθημερινότητας, αδειοδοτήσεων και εθελοντισμού, Δημήτρης Κουτσούκος, σε μια από τις καθημερινές επισκέψεις του στις παραλίες του νησιού στο πλαίσιο της εθελοντικής προσπάθειας για καθαρισμό.

Με μια πρώτη ματιά, το εκκλησάκι που δέσποζε μέχρι και πέρυσι στο παραθαλάσσιο οικόπεδο φαίνεται να... λείπει, σε αντίθεση με έναν χρόνο πριν, έως και τις 23 Ιουνίου, που υπήρχε όπως μαρτυρούν φωτογραφίες που τραβήχθηκαν από ψηλά και τις οποίες εξασφάλισε το protothema.gr.

Το μυστήριο με το εξαφανισμένο εκκλησάκι έλυσε ο ίδιος ο αντιδήμαρχος που επιχείρησε επιτόπια αυτοψία στο σημείο.

Διαπίστωσε ότι ο ναός είχε καλυφθεί μέσα σε ένα βουνό από χώμα και μάλιστα ο ίδιος ήταν που ξέθαψε με τα χέρια του τον σταυρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το συγκεκριμένο ακίνητο ανήκε σε γνωστό επιχειρηματία που αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Πριν από ένα χρόνο η βίλα βγήκε σε πλειστηριασμό και για την αγορά της ενδιαφέρθηκε μια γυναίκα αραβικής καταγωγής η οποία και την απέκτησε.

Κλείσιμο
ekklisaki-mykonos-23
Εντός του κόκκινου πλαισίου, όπως φαίνεται σε αεροφωτογραφία, το εκκλησάκι μέσα στο οικόπεδο προτού αγοραστεί από τη νέα ιδιοκτήτρια


Ουδείς γνωρίζει, προς το παρόν τουλάχιστον, γιατί η γυναίκα προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια, να θάψει κυριολεκτικά μέσα στο χώμα το γραφικό εκκλησάκι-σημείο αναφοράς στην παραλία του Φωκού.


Ειδήσεις σήμερα:

Βουλή: Ο Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας - Στις 19:00 ξεκινά η συζήτηση

Βρυξέλλες: Νέα επεισόδια από τους αγρότες έξω από την Κομισιόν - Πετούν τα προϊόντα τους και ανάβουν φωτιές

Βαλτιμόρη - Σύγκρουση πλοίου σε γέφυρα: Πρόκειται για ατύχημα είμαστε σε σοκ, λέει ο κυβερνήτης του Μέριλαντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης