Γερογιάννης στο Greece Talks: Η Aegean 24 χρόνια τώρα κάνει πράξη τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με Ελλάδα και εξωτερικό

Γερογιάννης στο Greece Talks: Η Aegean 24 χρόνια τώρα κάνει πράξη τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με Ελλάδα και εξωτερικό

«Στη Θεσσαλονίκη ο υπερτουρισμός από όσο ξέρω δεν είναι ακόμα ζήτημα» ανέφερε ο CEO της Aegean

sinedrio_travel__2_
Τη διαχρονική επιλογή της αεροπορικής εταιρείας του να στηρίξει τη Θεσσαλονίκη τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean, Δημήτρης Γερογιάννης μιλώντας στο συνέδριο του Τravel.gr Greece Talks στη Θεσσαλονίκη.



«Είμαστε ο φορέας που εδώ και 24 χρόνια κάνουμε πράξη τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με Ελλάδα και εξωτερικό. Πριν την πανδημία συνδέαμε τη Θεσσαλονίκη με 9 προορισμούς του εξωτερικού, σήμερα πετάμε σε 20. Η Aegean στηρίζει διαχρονικά τη Θεσσαλονίκη. Όταν δεν μιλούσε κανείς για τουρισμό στη Θεσσαλονίκη, η Aegean πετούσε από εδώ σε 4 γερμανικές πόλεις. Αυξάνουμε τις επενδύσεις μας στην πόλη, επεκτείνουμε το δίκτυο μας και στοχεύουμε να μεγαλώσουμε την τουριστική περίοδο στη Θεσσαλονίκη.

Κλείσιμο
Επίσης ο κ. Γερογιάννης αναφέρθηκε στο ζήτημα του υπερτουρισμού και προβλήματα που αυτός προκαλεί όπως η αύξηση των τιμών των ενοικίων: «Στη Θεσσαλονίκη έχουμε αυξήσει τους εργαζόμενους μας pro covid κατά 35%. Στη Θεσσαλονίκη ο υπερτουρισμός από όσο ξέρω δεν είναι ακόμα ζήτημα στη Θεσσαλονίκη. Σίγουρα η βιωσιμότητα στον τουρισμό είναι σημαντική. Ως Aegean αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να απλώσουμε όσο μπορούμε τις ταξιδιωτικές ροές κατά τη διάρκεια του χρόνου».

Όσον αφορά τις υποδομές της πόλης και την ταλαιπωρία που προκαλούν τα έργα στους πολίτες, όπως το Flyover. «Είναι δεδομένες οι ταλαιπωρίες αυτές, αλλά είναι προσωρινές. Οι υποδομές όμως είναι αυτές που θα μείνουν. Για εμάς το μείζον θέμα είναι η σύνδεση του αεροδρομίου με την πόλη» Tέλος ο κ. Γερογιάννης ανέφερε πως από 1η Ιουνίου ξεκινά η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Νάξο ενώ στόχος της εταιρείας είναι τη σεζόν 2024-2025 να υπάρξει και απευθείας πτήση της Aegean για Άμστερνταμ


Ειδήσεις σήμερα:

Η σύζυγος του Κώστα Χαρδαβέλλα αποκάλυψε: Έχει χάσει τη φωνή του, έχει βυθιστεί στη σιωπή

Το Scorpios Music Bar είναι το απόλυτο viral του ελληνικού TikTok - Οι διάσημοι που το μιμούνται


Μπάιντεν και Τραμπ ξεκινούν τη μακρά προεκλογική τους εκστρατεία - «Μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης» νιώθουν ψηφοφόροι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης