Φθιώτιδα: «Τα λεφτά αλλιώς θα πεθάνετε, θα σας κάψουμε» - Οι στιγμές τρόμου που έζησαν τα ηλικιωμένα αδέλφια

Φθιώτιδα: «Τα λεφτά αλλιώς θα πεθάνετε, θα σας κάψουμε» - Οι στιγμές τρόμου που έζησαν τα ηλικιωμένα αδέλφια

«Εκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι, δεν μπορούμε να βρούμε τίποτα, ούτε τα φάρμακά μας» λέει η γυναίκα που έζησα τρομοκρατικές στιγμές

Peripoliko_43_2
Τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια των δύο ανδρών που μπήκαν στο σπίτι τους το βράδυ της Τρίτης περιέγραψε η 82χρονη η οποία έπεσε θύμα των ληστών μαζί με τον 85χρονο αδελφό της στη Φθιώτιδα.

Όπως είπε στο MEGA ο τρόμος για τα δύο αδέλφια διήρκησε συνολικά τρεις ώρες: «Μας έδεσαν τα χέρια σταυρωτά με ταινία, μας έδεσαν τα πόδια, μας φίμωσαν εκεί και έλεγαν ‘’τα λεφτά αλλιώς θα πεθάνετε’’. Έψαχναν τα λεφτά, ‘’θα σας σκοτώνουμε, θα κάνουμε, θα φτιάξουμε’’. Έψαξαν το σπίτι, το έκαναν φύλλο και φτερό. Δεν μπορούμε να βρούμε τίποτα, ούτε τα φάρμακά μας».

Σύμφωνα με την ηλικιωμένη γυναίκα «δεν μας χτύπησαν. Μόνο έλεγαν ‘’μην μιλάτε, θα σας σκοτώσουμε’’. Πήραν και μία ψαλίδα, αυτές που κόβουν τα πλέγματα, μας είπαν ‘’θα σας κόψουμε τα δάχτυλα’’. Το κινητό μας το έσπασαν, μας χάλασαν το ρούτερ, δεν είχαμε να πάρουμε τηλέφωνο. Ποιος να μας βοηθήσει; Δεν έχουμε κανέναν εδώ».

Οι δύο ληστές απείλησαν, μάλιστα, να κάψουν τα δύο αδέλφια: «Χαρτιά που είχαμε εδώ, τα έκαψαν στον διάδρομο. Έκαψαν και τα χαλιά, έριξαν οινόπνευμα και τα έκαιγαν. ‘’Θα σας κάψουμε μέσα’’, έδεσαν τον αδελφό μου σε μία καρέκλα ‘’θα σε πάρουμε να σε πάμε μέσα εκεί’’».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czsr2aluxze9)


Κατά τη γυναίκα οι δύο ληστές «είχαν μαύρες κουκούλες, τα μάτια τους ήταν έξω και τα δόντια τους. Αυτοί πήγανε και χαλάσανε το ρολόι, σταμάτησε το ρεύμα. Σκίσανε στο σαλόνι μαξιλάρια, ρούχα. Έχουμε μία αποθήκη πίσω εδώ, από το σπίτι που έχουμε τα πράγματά μας, πήγαν τα άδειασαν όλα. Είχαμε ένα οίκημα, είχαμε λουλούδια, χάλασαν την πόρτα, μπήκαν μέσα».

Τελικά οι ληστές άφησαν τα δύο ηλικιωμένα αδέρφια στις 3 τα ξημερώματα και όταν ο 85χρονος τους έδειξε πού είχε 4.000 ευρώ του είπαν «να, έχεις λεφτά, φέρε και τα υπόλοιπα’’. Πήραν την κάρτα που είχαμε και φύγανε, αλλά δεν τους έδωσε το σωστό PIN ο αδελφός μου»



Ειδήσεις σήμερα:

Ο φωτογράφος αποκάλυψε πώς «αιχμαλώτισε» την Κέιτ Μίντλετον στον φακό του μέσα στο αυτοκίνητο με τον Ουίλιαμ

Καθήλωσε το κοινό η σκηνή βιασμού της Φρόσως στις Ψυχοκόρες - Τα σχόλια στο Twitter για τις ερμηνείες


Εμπρηστική επίθεση στου Ζωγράφου: Βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη και έκαψαν 5 σχολικά, 3 ΙΧ και 3 μηχανές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης