Στο αυτόφωρο για να δικαστεί οδηγήθηκε η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού

Στο αυτόφωρο για να δικαστεί οδηγήθηκε η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού

Η δημοσιογράφος έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό - Ο νέος ιδιοκτήτης υπέβαλε μήνυση σε βάρος της

kolovou
Στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο προκειμένου να δικαστεί για διατάραξη οικιακής ειρήνης και βία κατά υπαλλήλων οδηγήθηκε σήμερα η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού, η οποία έχασε το σπίτι της στου Ζωγράφου σε πλειστηριασμό.

Υπενθυμίζεται ότι μήνυση σε βάρος της δημοσιογράφου υπέβαλε ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού. Ωστόσο, η δίκη της αναβλήθηκε για τις 5 Φεβρουαρίου. Στον προαύλιο χώρο των δικαστηρίων συγκεντρώθηκαν αλληλέγγυοι, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα υπέρ της κ. Κολοβού, καταδικάζοντας τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Ανάμεσά τους ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γιάννης Πρωτούλης από το ΚΚΕ.

Σύμφωνα με δηλώσεις της συνηγόρου της δημοσιογράφου, η διαδικασία μεταβίβασης της κυριότητας του ακινήτου έχει ολοκληρωθεί και αυτό έχει περάσει στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη. Όμως δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία έξωσης της κ. Κολοβού, που είχε διακοπεί το περασμένο καλοκαίρι.

Ακόμη η δικηγόρος της δημοσιογράφου ανέφερε πως η τράπεζα απέρριψε τις προσπάθειες της για διακανονισμό. Τελικώς μετά από δυο άγονους πλειστηριασμούς, το ακίνητο αγοράστηκε και ο νέος ιδιοκτήτης της υπέβαλε μήνυση γιατί συνέχιζε να διαμένει στο σπίτι και η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή της.



Ειδήσεις σήμερα:

Εξεταστική για τα Τέμπη: Συγκλόνισε στην Εξεταστική, μάνα που έχασε την κόρη της - «Παρακαλούσαμε να είναι τραυματισμένα και όχι νεκρά»

Ραφαέλα Πιτσικάλη: Πέθανε η 21χρονη μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο

Κύπρος: Οργή Τατάρ με τον Βρετανό πρέσβη, που ξεκαθάρισε πως δεν θα αναγνωριστεί ποτέ το ψευδοκράτος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης