Σε εξέλιξη βρίσκεται η έξωση στο σπίτι της συνταξιούχου δημοσιογράφουΙωάννας Κολοβούστην περιοχή του Ζωγράφου. Αρκετός κόσμος έχει συγκεντρωθεί στο σημείο σε ένδειξη συμπαράστασης, ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ είναι επίσης εκεί μαζί με δικαστικό επιμελητή.
Η Ιωάννα Κολοβού, κατήγγειλε στο Open ότι έχουν σπάσει την πόρτα του σπιτιού της.
Υπενθυμίζεται ότι το σπίτι είχε βγει σε πλειστηριασμό και έχει αγοραστεί.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cympukei4bgp)
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ ενώ προς στιγμής δεν υπάρχει ένταση με τον συγκεντρωμένο κόσμο που βρέθηκε εκεί για συμπαράσταση.
Υπενθυμίζεται ότι και το 2022 είχε συμβεί ανάλογο περιστατικό ενώ ακολούθησαν συγκεντρώσεις συμπαράστασης υπέρ της Ιωάννας Κολοβού.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι