Θύμα ξυλοδαρμού από τρεις νεαρούς έπεσε ένας άνδρας στου
Ζωγράφου.
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (14/12), λίγο μετά τις 10 το βράδυ, όταν τρεις νεαροί- για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- ξυλοκόπησαν τον άνδρα στην Ούλωφ Πάλμε.
Όπως μεταδίδει το zografou24.gr, παρόλο που εκείνη την ώρα κυκλοφορεί κόσμος στους δρόμους, οι τρεις νεαροί έριξαν κάτω τον άνδρα και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία. Αφού τον κλώτσησαν και τον γρονθοκόπησαν αρκετές φορές, έφυγαν από το σημείο.
Ο άνδρας είχε βγει για τρέξιμο και χωρίς να έρθει σε διαπληκτισμό με τους τρεις νεαρούς, δέχθηκε τα απανωτά χτυπήματα.
Δείτε το βίντεο:
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί διάσειση και κακώσεις από τα χτυπήματα, με αποτέλεσμα να έχει προσωρινή απώλεια μνήμης.
Μάλιστα, μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν ότι το προηγούμενο διάστημα είχε συμβεί κάτι παρόμοιο στην Πλατεία Ελευθερίας στο Γουδή γύρω στις 11 το βράδυ με άλλον άνδρα να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού.
Τότε μια γυναίκα τον είχε πλησιάσει και τον είχε ρωτήσει αν τη γνωρίζει. Εκείνος απάντησε «όχι», η γυναίκα τον ξαναρώτησε και εμφανίστηκε από το πουθενά παρέα νεαρών και άρχισε να τον χτυπά.
Οι Αρχές, σύμφωνα με το zografou24.gr, είναι ενήμερες για αυτά τα περιστατικά υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για συμμορία που χτυπά αγνώστους χωρίς προφανή λόγο, καθώς σκοπός τους δεν είναι να κλέψουν.
«Ο άνθρωπος άρχισε να τα χάνει από το αίμα» λέει αυτόπτης μάρτυρας
Η εκπομπή του Mega, Live News, επικοινώνησε με αυτόπτη μάρτυρα της επίθεσης αυτής, όπου περιέγραψε: «Εγώ τον βλέπω συνέχεια περνάει από εδώ κάθε βράδυ και τρέχει ο άνθρωπος.
Ήταν 3 πιτσιρικάδες με κουκούλες και του είπαν: ''Πώς τρέχεις έτσι;''. Τους απάντησε αυτός, τους λέει: ''Ρε άντε να χαθείτε'' ξέρω εγώ, κάτι τέτοιο τους είπε και του ρίξανε μπουνιές κατευθείαν. Τρέχανε και αυτοί μαζί, του βάλανε μάλλον τρικλοποδιά, έπεσε κάτω και τον βαράγανε.