Δράμα: Η Vera της ΕΛΑΣ βρήκε 61 κιλά κάνναβης στο σπίτι δυο αλλοδαπών

Δράμα: Η Vera της ΕΛΑΣ βρήκε 61 κιλά κάνναβης στο σπίτι δυο αλλοδαπών

Η εκπαιδευμένη στην ανίχνευση ναρκωτικών σκυλίτσα εντόπισε 14 μαύρες σακούλες απορριμμάτων με την κάνναβη

drama-kannavi
Αξιόπιστες αποδείχθηκαν οι πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δράμας για τις δραστηριότητες δύο αλλοδαπών, που αποθήκευαν μεγάλες ποσότητες κάνναβης σε ένα σπίτι το οποίο νοίκιαζαν, με σκοπό να τις διακινήσουν στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας.

Όταν εντοπίστηκε το συγκεκριμένο σπίτι, οι αστυνομικοί αιφνιδίασαν τους δράστες με συντονισμένη επιχείρηση το μεσημέρι της Κυριακής και η εκπαιδευμένη στην ανίχνευση ναρκωτικών σκυλίτσα «Vera» ανέλαβε την έρευνα, κατά την διάρκεια της οποίας βρήκε 14 μαύρες σακούλες απορριμμάτων που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 61 κιλών και 445 γραμμαρίων.

Drama-Vera-kannabi


Κλείσιμο
Οι δυο αλλοδαποί, που θεωρούνται μέλη κυκλώματος το οποίο δραστηριοποιείται στην εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα, συνελήφθησαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών, ώστε να εντοπιστούν οι συνεργοί τους. Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενήργησε η Ασφάλεια Δράμας προέκυψε ότι ο ένας βρισκόταν παράνομα στη χώρα και του ασκήθηκε επιπλέον δίωξη, εκτός από αυτήν για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

«Γιατί να την αφήσω;» είπε αμετανόητος ο 71χρονος που σκότωσε την 43χρονη στη Σαλαμίνα - Ετοιμαζόταν να φύγει εκτός Αττικής

«Θωρακισμένη» η επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα - Οι συμφωνίες στο τραπέζι

Φρικτός θάνατος για 6χρονο στις ΗΠΑ: Τον κατακρεούργησαν τα σκυλιά φιλικής οικογένειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης