Κρήτη: Έξω από σχολείο τσάκωσαν νεαρό με κάνναβη στο Ηράκλειο
Η συσκευασία κατασχέθηκε και ο 19χρονος προσήχθη με χειροπέδες στην Δίωξη Ναρκωτικών
Μάνος Τσαγκαράκης
Με τις τσέπες του γεμάτες ναρκωτικά κυκλοφορούσε έξω από ένα σχολείο στο κέντρο του Ηρακλείου ένας 19χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του Α’ τμήματος που εκτελούσαν περιπολία σε μέτρα για την επίβλεψη εκλογικών τμημάτων της πόλης, το βράδυ του Σαββάτου.
Οι κινήσεις του νεαρού φάνηκαν ύποπτες στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο και, κατά την διάρκεια της σωματικής έρευνας που του έκαναν, βρήκαν στην κατοχή του μια συσκευασία που περιείχε 31 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Η συσκευασία κατασχέθηκε και ο 19χρονος προσήχθη με χειροπέδες στην Δίωξη Ναρκωτικών, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να αναζητούσε αγοραστή για την κάνναβη που μετέφερε.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.