Αττική: Χειροπέδες σε δύο άνδρες που ξάφριζαν ζαντολάστιχα από ΙΧ στα βόρεια προάστια

Αττική: Χειροπέδες σε δύο άνδρες που ξάφριζαν ζαντολάστιχα από ΙΧ στα βόρεια προάστια

Ένας Έλληνας κι ένας Αλβανός οι δράστες - Σεσημασμένοι για κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες

klopes-zantolastixa
Τα μέλη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που περιπολούν στα βόρεια προάστια παρατήρησαν τα ξημερώματα, γύρω στις 04.00 ύποπτες κινήσεις στο Πολύδροσο Αμαρουσίου και συγκεκριμένα επί της οδού Ακακιών.

Τους έκανε εντύπωση η παρουσία ενός Ι.Χ το οποίο κινούνταν αργά, με τα φώτα σβησμένα. Σημειωτέον, οι αστυνομικοί ήταν υποψιασμένοι καθώς τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει αρκετές καταγγελίες από πολίτες που αντίκρισαν τα αυτοκίνητα τους «γυμνά», χωρίς ζαντολάστιχα.

Επί των οδών Φραγκοκλησιάς και Σάμου, οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ που παρακολουθούσαν διακριτικά το ύποπτο Ι.Χ, ζήτησαν από τον οδηγό του να κάνει στην άκρη για έναν τυπικό έλεγχο. Οι δυο επιβαίνοντες έδειξαν αγχωμένοι, ωστόσο δεν προέβαλαν αντίσταση. Οι ΔΙ.ΑΣ προέβησαν στον έλεγχο, άνοιξαν το πορτμπαγκάζ και τότε αντίκρισαν τέσσερα ζαντολάστιχα που άνηκαν σε αυτοκίνητο μάρκας Toyota.

klopes-zantolastixa1


Έπειτα οδήγησαν τους δυο ύποπτους στο αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου και εκεί σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ανακάλυψαν ότι το συγκεκριμένο δίδυμο εμπλέκεται και σε άλλα περιστατικά κλοπών, ληστειών και διαρρήξεων.

Πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν υπήκοο Αλβανίας που είχαν συγκροτήσει ομάδα και αφαιρούσαν ζαντολάστιχα από σταθμευμένα οχήματα σε πυλωτές, όπως το Toyota Aygo που βλέπετε στις φωτογραφίες. Ο ιδιοκτήτης του ξύπνησε χθες το πρωί και κατέβηκε στο πάρκινκ της πυλωτής για να πάρει το αυτοκίνητο του όταν διαπίστωσε ότι αυτό ήταν τακαρισμένο πάνω σε τούβλα καθώς έλειπαν και τα τέσσερα ζαντολάστιχα.

Ειδήσεις σήμερα:

«Καμπανάκι» Καρύδη: Να γίνουν έλεγχοι και στα άλλα έργα Καλατράβα - Να μείνει κλειστό για τουλάχιστον έναν χρόνο το ΟΑΚΑ

Άγιος Παντελεήμονας: «Μπήκα μπροστά για να μην κάνει κακό στα παιδιά και με πυροβόλησε» είπε η 45χρονη στους αστυνομικούς

Εύβοια: Η κυρία Παναγιώτα της σπαρακτικής φωτογραφίας από τις φωτιές του 2021 είδε το χωριό της να βυθίζεται στη λάσπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης