Κατακρεούργησαν αρνί σε αυλή σπιτιού σε χωριό της Μαγνησίας

Κατακρεούργησαν αρνί σε αυλή σπιτιού σε χωριό της Μαγνησίας

Η γυναίκα «πάγωσε» όταν βρήκε το αρνάκι της άψυχο μέσα σε μια λίμνη αίματος - Αναζητείται ο δράστης

magnisia-arthrou
Σοκ προκάλεσε στη μικρή κοινωνία της κοινότητας Κανάλια στη Μαγνησία η φρικιαστική σφαγή ενός μικρού αρνιού από άγνωστο, ο οποίος το κατακρεούργησε κυριολεκτικά στην αυλή του σπιτιού της ιδιοκτήτριάς του! Φαίνεται, μάλιστα, ότι ο ίδιος είχε προκαλέσει και άλλο περιστατικό σε βάρος της.

Η γυναίκα «πάγωσε» όταν βρήκε το αρνάκι της άψυχο μέσα σε μια λίμνη αίματος και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία, η οποία αναζητάει τον δράστη της αποτρόπαιας σφαγής. Οι υποψίες πέφτουν στο ίδιο άτομο που, την περασμένη Κυριακή, είχε τρυπήσει στην αυλή του σπιτιού με δρεπάνι τα ταψιά με τα ψάρια που προετοίμαζε η γυναίκα για την ψαράδικη βραδιά της περιοχής. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του στρέφονται σε κατοίκους του χωριού.

magnisia-1


Πυροβόλησε και σκότωσε ποιμενικό σκύλο

Δίωξη για ζωοκτονία, παράβαση του νόμου περί όπλων και οπλοχρησία άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ναυπλίου σε έναν 73χρονο που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ερμιονίδας, καθώς πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε έναν από τους δύο ποιμενικούς σκύλους που συνόδευαν το κοπάδι με τα αιγοπρόβατα ενός 42χρονου κτηνοτρόφου στην κοινότητα Πλέπι Αργολίδας. Σε βάρος του ηλικιωμένου επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ για θανάτωση ζώου συντροφιάς, ενώ και στον κτηνοτρόφο επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, επειδή δεν είχε βιβλιάριο υγείας για τα σκυλιά του και δεν τους είχε βάλει τσιπάκι.

Ειδήσεις σήμερα:

«Βραχυκυκλώνει» τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης: Αιχμές, βολές, υπογραφές και διασπάσεις


Υπερυψωμένη Ταχεία Λεωφόρος -flyover- αλλάζει το κυκλοφοριακό τοπίο στη Θεσσαλονίκη


Γιατί έρχεται σήμερα η Μελόνι στην Αθήνα - Συνάντηση με Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης