Το κέντρο της Αθήνας σκέπασε το πυκνό σύννεφο καπνού από τη φωτιά στη Φυλή που επεκτάθηκε γρήγορα λόγω των ισχυρών ανέμων. Αργά το απόγευμα, το μέτωπο έγινε ανεξέλεγκτο με αποτέλεσμα να καούν σπίτια, οχήματα και μεγάλες εκτάσεις του δάσους της περιοχής.
Το πυκνό σύννεφο καπνού έγινε ορατό από πολλά σημεία του Λεκανοπεδίου, με τη φωτιά να κατευθύνεται στους πρόποδες της Πάρνηθας.
Μαζί με τις ασύλληπτες εικόνες πάνω από την Αττική Οδό, συγκλονίζουν και οι εικόνες από το τεράστιο σύννεφο καπνού που διακρίνεται πάνω από την Ακρόπολη.
Σε πολλές περιοχές της Αττικής η κατάσταση είναι αποπνικτική, ενώ σε όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες με αναπνευστικά προβλήματα συστήνεται να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.