Μόνο προνόμιο μπορούν να θεωρηθούν οι άδειοι δρόμοι της Αθήνας για όσους έμειναν πίσω: Κηφισιά – Γλυφάδα περίπου 20’, εύκολο παρκάρισμα στην Πανόρμου.
Λίγος κόσμος μόνο στο Σύνταγμα και το ιστορικό κέντρο, καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά της τουριστικής περιόδου.
Για τους Αθηναίους, που εργάζονται, οι ‘ανώδυνες’ μετακινήσεις στην πρωτεύουσα ισορροπούν κάπως την έλλειψη διακοπών. Για τους αδειούχους, που επέστρεψαν, αληθινό δώρο!
Ο καύσωνας, ευτυχώς, υποχώρησε. Το βραδάκι, ραντεβού σε κανένα θερινό σινεμά ή φιλικό κάλεσμα για κοκτέιλ στην ταράτσα – ιδανική συνάντηση για όσους έμειναν στην άδεια Αθήνα.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους