Μόνο προνόμιο μπορούν να θεωρηθούν οι άδειοι δρόμοι της Αθήνας για όσους έμειναν πίσω: Κηφισιά – Γλυφάδα περίπου 20’, εύκολο παρκάρισμα στην Πανόρμου.
Λίγος κόσμος μόνο στο Σύνταγμα και το ιστορικό κέντρο, καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά της τουριστικής περιόδου.
Για τους Αθηναίους, που εργάζονται, οι ‘ανώδυνες’ μετακινήσεις στην πρωτεύουσα ισορροπούν κάπως την έλλειψη διακοπών. Για τους αδειούχους, που επέστρεψαν, αληθινό δώρο!
Ο καύσωνας, ευτυχώς, υποχώρησε. Το βραδάκι, ραντεβού σε κανένα θερινό σινεμά ή φιλικό κάλεσμα για κοκτέιλ στην ταράτσα – ιδανική συνάντηση για όσους έμειναν στην άδεια Αθήνα.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.