Με 37 δρομολόγια από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο φεύγουν οι τελευταίοι εκδρομείς
Περίπου 40.000 ήταν οι εκδρομείς που αναχώρησαν από τα λιμάνια της Αττικής χθες, παραμονή Δεκαπενταύγουστου
ωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται από το πρωί η ακτοπλοϊκή κίνηση από τα λιμάνια της Αττικής, σήμερα εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Το λιμενικό σώμα βρίσκεται σε επιφυλακή, ενώ στελέχη του σώματος λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των επιβατών που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cusskt8s82e9)
Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Τρίτη 15 Αυγούστου, 21 απόπλοι πλοίων, 11 από το λιμάνι της Ραφήνας και 5 από το Λαύριο. Χθες Δευτέρα παραμονή Δεκαπενταύγουστου από το λιμάνι του Πειραιά, πραγματοποιήθηκαν 23 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν 22.314 επιβάτες.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-custenthpqd5)
Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού πραγματοποιήθηκαν 35 απόπλοι πλοίων με 7.620 επιβάτες, από το λιμάνι της Ραφήνας 13 αναχωρήσεις πλοίων με 7.608 επιβάτες και από το λιμάνι του Λαυρίου 9 με 2.607 επιβάτες.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.