Έδεσσα: «Πιστολέρο» πυροβόλησε κατά συγχωριανού του και συνελήφθη

Έδεσσα: «Πιστολέρο» πυροβόλησε κατά συγχωριανού του και συνελήφθη

Ο 41χρονος δράστης και το 59χρονο θύμα φέρονται να είχαν προσωπικές διαφορές

cheat_gunshot_xr
Χάρη στην... αστοχία ενός συγχωριανού του που άνοιξε πυρ με αεροβόλο όπλο εναντίον του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε, γλίτωσε τα χειρότερα ένας 59χρονος Έλληνας στην περιοχή Προφήτης Ηλίας της Έδεσσας που κατάφερε να διαφύγει χωρίς να τραυματιστεί, το βράδυ της Κυριακής.

Ο 41χρονος "πιστολέρο" φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με το παρ' ολίγον θύμα του και δεν δίστασε να πυροβολήσει εναντίον του, μόλις τον είδε να περνάει μπροστά του με το αυτοκίνητό του. Ο 59χρονος τον κατήγγειλε στην Αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας που κατέσχεσαν το αεροβόλο, σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Αιγύπτιος μαχαίρωσε ομοεθνή του

Άμεσα συνελήφθη στα Χανιά ένας 28χρονος από την Αίγυπτο που προκάλεσε αιματηρό επεισόδιο στην πλατεία 1866 το βράδυ της Κυριακής, όταν τραυμάτισε στο χέρι με μαχαίρι έναν 21χρονο ομοεθνή του με τον οποίο είχε διαφορές. Ο 21χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου κατονόμασε τον δράστη ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων με κατηγορίες για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων. Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και άλλος ένας Αιγύπτιος που συμμετείχε στο επεισόδιο και αναζητείται.

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρή στα 39 της Ρωσίδα influencer μετά από ακραία vegan διατροφή - Πέθανε από «ασιτία»;


Οι νέες κατηγορίες κατά του Τραμπ που «πυροδότησε με ψέματα την εισβολή στο Καπιτώλιο» - Τι ποινές αντιμετωπίζει

Ζήσαμε τον θερμότερο Ιούλιο της τελευταίας 14ετίας στην κεντρική και νότια Ελλάδα - Τα στοιχεία για την Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης