Ο άνδρας, ο οποίος νωρίτερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, εντόπισε την άτυχη γυναίκα, γύρω στις 2:30 τα μεσάνυχτα να κείτεται στο έδαφος αναίσθητη και να φέρει πολλαπλές δαγκωματιές στο πρόσωπο. Αμέσως κάλεσε τις Αρχές. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος με τραύματα που παρέπεμπαν ξεκάθαρα σε δαγκωματιές. Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως στο διαμέρισμα κατοικούσε ο γιος μαζί με τη μητέρα του και τα δύο σκυλιά (ράτσας πιτ μπουλ και μαλτέζ), ιδιοκτήτης των οποίων, πιθανότατα ήταν ο άνδρας.
«Το παιδί (ο γιος της 60χρονης) έβγαζε το σκυλί (πιτ μπουλ) καθημερινά για βόλτα, το οποίο δεν είχε φανεί να έχει κάποια επιθετική συμπεριφορά. Δεν θυμάμαι να υπήρχε δεύτερος σκύλος», τόνισε στο protothema.gr γείτονας της άτυχης γυναίκας.
«Ήταν πολύ καλή και ήσυχη γυναίκα. Κάτι κατάλαβα ότι γινόταν γιατί ούρλιαζε όλη μέρα το πιτ μπουλ, δεν ήταν επιθετικός ο σκύλος αλλά τον άφηναν όλη μέρα στο μπαλκόνι», ανέφερε, εμφανώς συγκινημένη, άλλη γειτόνισσα.
Η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει αύριο αναμένεται να ρίξει φως στην αιτία θανάτου της γυναίκας.
«Αυτό που αναμένεται να φανεί τώρα από την έρευνα που θα κάνει ο ιατροδικαστής είναι αν η γυναίκα πέθανε από την επίθεση που δέχθηκε από τους σκύλους ή αν πρώτα έχασε για κάποιον άλλο λόγο τις αισθήσεις της και εν συνεχεία δέχθηκε την επίθεση» σημειώνουν αστυνομικές πηγές.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη