Βόλος: Διεθνής αθλητής κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του - Δείτε φωτογραφίες

Βόλος: Διεθνής αθλητής κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του - Δείτε φωτογραφίες

Αλληλομηνύθηκε το πρώην ζευγάρι - Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί χθες αλλά ο 34χρονος δεν παρέστη στο δικαστήριο

volos1_2
Στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου με σπασμένη μύτη μεταφέρθηκε την περασμένη Πέμπτη μια 31χρονη η οποία καταγγέλλει πως ξυλοκοπήθηκε άγρια μπροστά στο ανήλικο παιδί της από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος είναι γνωστός πρωταθλητής της ποδηλασίας.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η καταγγέλλουσα, το απόγευμα της 6ης Ιουνίου πήγε στο σπίτι του πρώην συζύγου της για να παραλάβει το παιδί τους το οποίο πέρασε μερικές ημέρες με τον πατέρα του στο πλαίσιο της συμφωνίας που έκανε το ζευγάρι μετά το διαζύγιο.

volos
volos-


Κλείσιμο
Ο 34χρονος, ο οποίος ήταν μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας Ποδηλασίας στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου το 2012, άρχισε να καταγράφει με το κινητό του τηλεφώνο τις αντιδράσεις του παιδιού υποστηρίζοντας πως αυτό ήθελε να παραμείνει στο σπίτι και να μην ακολουθήσει τη μητέρα του.

Η 31χρονη αντέδρασε και τον έσπρωξε με το γνωστό αθλητή να την γρονθοκοπεί στη μύτη, όπως καταγγέλει η ίδια, προκαλώντας της ακατάσχετη αιμορραγία. Και όλα αυτά, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.

Η γυναίκα πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ ο 34χρονος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και κατέθεσε μήνυση σε βάρος της για ενδοοικογενειακή βια, με αποτέλεσμα να συλληφθεί η 31χρονη.

volos1
volos3


Λίγη ώρα αργότερα, μήνυση υπέβαλε και η 31χρονη με αποτέλεσμα οι Αστυνομικοί να συλλάβουν τον πρώην σύζυγό της με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί χθες αλλά αναβλήθηκε για τις 19 Ιουλίου καθώς ο 34χρονος δεν παρέστη στο δικαστήριο επικαλούμενος πρόβλημα υγείας.

Ειδήσεις σήμερα:

Οικονομικό νομοσχέδιο: Όλοι οι νέοι μισθοί στο δημόσιο - Στα €1.476 το μέσο ετήσιο όφελος, δείτε παραδείγματα

Δίκη Πισπιρίγκου: «Η Τζωρτζίνα ζωγράφιζε και τον εαυτό της κοντά στις νεκρές αδελφές της», κατέθεσε ψυχολόγος

Αυτά είναι τα κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο: Πρώτο το ΜΙΤ - Καλύτερο ελληνικό το ΕΜΠ στην 347η θέση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης