Ηράκλειο: Συνελήφθη ιδιοκτήτης γηροκομείου έπειτα από καταγγελίες
Διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν κτιριακά προβλήματα αλλά και προβλήματα με την καθαριότητα των χώρων
Τον 60χρονο ιδιοκτήτη ενός γηροκομείου στο Ηράκλειο συνέλαβαν, νωρίτερα το μεσημέρι, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιήθηκε μετά από καταγγελίες για την κατάσταση που επικρατεί στους χώρους του ιδρύματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, κατά την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν κτιριακά προβλήματα (όπως σοβάδες που πέφτουν) αλλά και προβλήματα με την καθαριότητα των χώρων.
Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υ.Α Ηρακλείου.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.