Κάρπαθος: Κατακραυγή για τα ζωντανά ψάρια στο τηγάνι - Μαγειρεύονται και έτσι, λέει η επιχείρηση

Κάρπαθος: Κατακραυγή για τα ζωντανά ψάρια στο τηγάνι - Μαγειρεύονται και έτσι, λέει η επιχείρηση

Δείτε το βίντεο που τα ψάρια αλευρώνονται και μπαίνουν ζωντανά στο καυτό λάδι  - Λάθος η ανάρτηση του βίντεο λένε από την επιχείρηση

Κατακραυγή για τα ζωντανά ψάρια στο τηγάνι - Μαγειρεύονται και έτσι, λέει η επιχείρηση στην Κάρπαθο
psaria-new
Σάλος στην Κάρπαθο με το βίντεο από γνωστή ψαροταβέρνα του νησιού, στο οποίο επαγγελματίες μάγειρες αλευρώνουν και τηγανίζουν ψάρια την ώρα που αυτά σπαρταρούν μέσα στο τηγάνι.

Συγκεκριμένα στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο που αναρτήθηκε κι έχει προκαλέσει αγανάκτηση ακούγεται ένας από τους δυο μάγειρες να λέει «Λίτσα έτσι αλευρώνουμε εμείς εδώ στην Κάρπαθο τα φρέσκα ψάρια βλέπεις» με την γυναίκα να του ν απαντά γελώντας «Σπαρταριστά...της ώρας».

Το βίντεο έχει αποσπάσει δεκάδες αρνητικά μηνύματα, όπως και η σελίδα της ψαροταβέρνας στο Facebook, με τους χρήστες του διαδικτύου να τους βρίζουν για την πράξη τους και άλλοι να τους εύχονται παρόμοιο τέλος.

Επίσημη θέση μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει λάβει η επιχείρηση, καθώς προσπαθεί με ψυχραιμία σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Αυτό που αφήνεται να εννοηθεί είναι πως τα συγκεκριμένα ψάρια λέγονται παπαγαλάκια ή ροζέτια και έχουν διάρκεια ζωής έξω από το νερό 20 ώρες. Προκειμένου μάλιστα να μαγειρευτούν υπάρχουν διάφορες λύσεις, είτε τα τηγανίζεις, είτε τα στραγγαλίζεις, είτε τα αφήνεις δυο μέρες στο ψυγείο μέχρι να πεθάνουν μόνα τους.



ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

♦️Πολύ σκληρό βίντεο 🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷 Κάρπαθος,έβαζε ζωντανά τα ψάρια στο τηγάνι, που σπαρταρούσαν με μαρτυρικό τρόπο. ♦️Έγινε καταγγελία από πολίτη στο ΑΤ Καρπάθου, το οποίο παραξενεμένο ρωτούσε που υπάγεται αυτή η περίπτωση ♦️Εξηγήσαμε που υπάγεται(έλεος όμως) και ενημερώσαμε ότι πρόκειται για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ , βασανιστική θανάτωση ζώου . ♦️Το παρακολουθούμε με το σύλλογο της Νέμεσις στη Κάρπαθο. ♦️Καθημερινά πια τα βίντεο με ακραίους βασανισμούς ζώων. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10160965219566774&id=572136773.

Posted by Νέμεσις - Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι. on Friday, May 26, 2023
Κλείσιμο



Για την επιχείρηση λάθος ήταν και η ανάρτηση του βίντεο που έγινε χωρίς την έγκριση κανενός με αποτέλεσμα από το πρωί να έχουν δεχτεί δεκάδες υβριστικά τηλεφωνήματα. Μάλιστα πολλοί ζητούν την απόλυση της γυναίκας κάτι που δε πρόκειται να συμβεί καθώς είναι μητέρα δυο παιδιών.


Δείτε βίντεο: Κατακραυγή για τα ζωντανά ψάρια στο τηγάνι - Μαγειρεύονται και έτσι, λέει η επιχείρηση στην Κάρπαθο
Κατακραυγή για τα ζωντανά ψάρια στο τηγάνι - Μαγειρεύονται και έτσι, λέει η επιχείρηση στην Κάρπαθο


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Πώς θα βγει σταθερή κυβέρνηση - Τα σενάρια και οι κίνδυνοι της κάλπης, η ΝΔ χρειάζεται τουλάχιστον 39%

Κάρπαθος: Σάλος με το βίντεο από ταβέρνα που βάζουν ζωντανά ψάρια στο τηγάνι

Θεσσαλονίκη: Βελτιώθηκε η υγεία της ερπετολόγου που την δάγκωσε οχιά σε σχολείο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης