Νέα επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι έξω από την ΑΣΟΕΕγια δεύτερη συνεχή ημέρα με αποτέλεσμα να κλείσει η Πατησίων. Στις 15:30, η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα επεισόδια ξεκίνησαν στις 14:30, όταν περίπου 30 άτομα βγήκαν από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έβαλαν φωτιά σε κάδους, τους οποίους μαζί με άλλα αντικείμενα, χρησιμοποιούσαν ως οδοφράγματα. Παράλληλα, πετούσαν αντικείμενα προς τους αστυνομικούς.
Οι διμοιρίες απάντησαν με χρήση χημικών και με βόμβες κρότου - λάμψης.
Περί ώρα 15.00 τα άτομα αποχώρησαν με την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, ο δρόμος καθαρίστηκε από συνεργείο και δόθηκε στην κυκλοφορία.
Πλέον, σύμφωνα με ενημέρωση, η κυκλοφορία στην Πατησίων αποκαταστάθηκε, καθώς νωρίτερα, ο δρόμος έκλεισε και στα δύο ρεύματα από το ύψος της Κοδριγκτώνος μέχρι τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους