Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Κοριτσάκι 6,5 μηνών νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Στην παιδοχειρουργική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται ένα αγόρι 8 ετών
Ένα κοριτσάκι μόλις 6,5 μηνών νοσηλεύεται στη χειρουργική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ως τραυματίας της σύγκρουσηςτων τρένων στα Τέμπη.
Παράλληλα, άλλο ένα αγόρι 8 ετών νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
Οι τραυματίες, πέραν της Λάρισας, έχουν μοιραστεί σε ΑΧΕΠΑ και Γεννηματάς Θεσσαλονίκης και δύο ακόμη νοσηλεύονται στο ΓΝ Κατερίνης. Έξι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία, 20 άτομα νοσηλεύονται σε ΑΧΕΠΑ, Γεννηματά και Νοσοκομείο Κατερίνης, 22 στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, 32 στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και έξι νοσηλεύονται στις ΜΕΘ στη Λάρισα. Επίσης, δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.