Πολιτική Αεροπορία: H επιβατική κίνηση Ιανουαρίου 2023 στα αεροδρόμια ξεπέρασε το 2022 και το 2019
Από τα στατιστικά στοιχεία της ΥΠΑ, προκύπτει αύξηση επιβατικής κίνησης +76,3% σε σχέση με το 2022 και αύξηση +3,1% σε σχέση με το 2019
Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ)ανακοίνωσε ότι από τα προσωρινά στατιστικά στοιχεία Ιανουαρίου 2023 για το σύνολο των αεροδρομίων της χώρας (Αεροδρόμιο Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος», 24 αεροδρόμια διαχείρισης ΥΠΑ, 14 περιφερειακά αεροδρόμια διαχείρισης Fraport Greece), προκύπτει ότι τον πρώτο μήνα του νέου έτους στην Ελλάδα το σύνολο των διακινούμενων επιβατών στα ελληνικά αεροδρόμια (αφίξεις και αναχωρήσεις επιβατών εξωτερικού και εσωτερικού) έφτασε τα 2.202.735, έναντι 1.249.387 τον Ιανουάριο του 2022 και 2.135.674 επιβατών το 2019.
Από τα στατιστικά στοιχεία, προκύπτει αύξηση επιβατικής κίνησης +76,3% σε σχέση με το 2022 και αύξηση +3,1% σε σχέση με το 2019.
Όσον αφορά τις πτήσεις (αφίξεις και αναχωρήσεις αεροσκαφών εσωτερικού και εξωτερικού) τον Ιανουάριο του 2023 πραγματοποιήθηκαν 22.176 πτήσεις, έναντι 18.218 το 2022 και 22.219 πτήσεων το 2019, με τον δείκτη αεροπορικής κίνησης να σημειώνει αύξηση +21,7%, σε σύγκριση με το 2022 και οριακή μείωση -0,2% σε σύγκριση με το 2019.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.