ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθη ο Ρομά με το μαχαίρι και το Skoda - Eίχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των βορείων προαστίων

ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθη ο Ρομά με το μαχαίρι και το Skoda - Eίχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των βορείων προαστίων

Ο άνδρας «μπούκαρε» σε σπίτια και αρπαζε ό,τι έβρισκε, κολλώντας το μαχαίρι στο λαιμό των ενοίκων

listis_maxairi_arthro
Ο ληστής με το μαχαίρι και το ασημί Scoda, oπου τους τελευταίους μήνες είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των βορείων προαστίων καθώς «μπούκαρε» σε σπίτια και άρπαζε ό,τι έβρισκε κολλώντας το μαχαίρι στο λαιμό των ενοίκων, έπεσε στα δίχτυα των ανδρών της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής.

Ο άγριος ληστής, λίγες ώρες πριν τη σύλληψη του, το βράδυ της Κυριακής μαζί με άλλους τρεις Ρομά, εισήλθε σε οικία στη Λυκόβρυση, όπου διέμενε μια ηλικιωμένη γυναίκα και αφού την έδειραν ανηλεώς, της κόλλησαν το μαχαίρι στον λαιμό για να τους πει που έχει χρήματα και κοσμήματα. Μόλις η γυναίκα «έσπασε» και τους έδωσε τα χρυσαφικά, το «κουαρτέτο» επιβιβάστηκε σε ενα Scoda Octavia και εξαφανίστηκε.

Η ηλικιωμένη τρομοκρατημένη και χτυπημένη ενημέρωσε τους οικείους της και αυτοί με τη σειρά τους την Αστυνομία. Το κέντρο της Άμεσης Δράσης, έδωσε αμέσως τις περιγραφές για να αναζητηθούν τα άτομα, ενώ ενημερώθηκε και η ομάδα ΟΠΚΕ που εργαζόταν στην Δυτική Αττική. Οι εκπαιδευμένοι άνδρες κινήθηκαν άμεσα προς τους καταυλισμούς των περιοχών ευθύνης τους και λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν το εν λόγω όχημα στον καταυλισμό Αγίας Σωτήρας στις Αχαρνές με ένα άτομο εντός.

Ύστερα απο συντονισμένη επέμβαση και καταδίωξη ακινητοποιήθηκε το άτομο που οδηγούσε έχοντας στην θέση του συνοδηγού το μαχαίρι της ληστείας. Ο συλληφθείς, γνωστός στις αρχές για την παραβατική του συμπεριφορά και αποφυλακισθείς τους τελευταίους 9 μήνες παραδέχτηκε στους άντρες τις ΟΠΚΕ την πράξη του ενώ ύστερα απο ενδελεχή έρευνα βρέθηκαν και τα αφαιρεθέντα τιμαλφή.

Ο ληστής που αναγνωρίστηκε απο την ηλικιωμένη ως το πρόσωπο που κρατούσε και πίεζε το μαχαίρι στον λαιμό της οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πεύκης όπου ερευνάται η συμμετοχή του σε πλήθος ληστειών και κλοπών στις περιοχές Παιανίας, Πεντέλης, Γέρακα.
listis_maxairi__2_
listis_maxairi__3_
listis_maxairi__4_
listis_maxairi__1_
Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα:

«Μας συγκλόνισαν οι φωνές των θαμμένων ζωντανών» - Οι άνδρες της ΕΜΑΚ μίλησαν για όσα βίωσαν

Tέλος στα ΙΧ με βενζίνη και diesel από το 2035, ψήφισε το Ευρωκοινοβούλιο

«Ο γιος μου το έκανε» λέει γυναίκα για την αρπαγή της 12χρονης στα Πατήσια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης