Ρέθυμνο: Ο βοηθός του λογιστή ήταν «μαϊμού» και του πήρε 2.200 ευρώ

Ρέθυμνο: Ο βοηθός του λογιστή ήταν «μαϊμού» και του πήρε 2.200 ευρώ

Όπως κατήγγειλε ο 51χρονος, ο άγνωστος τον ενημέρωσε ότι θα έπρεπε να καταβάλει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να ρυθμιστούν οι οφειλές του

apati
Δεν φρόντισε να τσεκάρει αν έλεγε αλήθεια ο άγνωστος ο οποίος του τηλεφώνησε και του συστήθηκε ως βοηθός του λογιστή του ένας 51χρονος από το Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα πέσει θύμα απάτης πιστεύοντας όσα του είπε, ότι έπρεπε να πληρώσει για φορολογικές εκκρεμότητες που υποτίθεται πως είχε.

Όπως κατήγγειλε ο 51χρονος στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, ο άγνωστος τον ενημέρωσε ότι θα έπρεπε να καταβάλει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό ώστε να τακτοποιηθούν οι οφειλές του στην εφορία και μάλιστα τον έπεισε να το μεταφέρει στον... δικό του λογαριασμό, ώστε να αναλάβει εκείνος την πληρωμή!

Χωρίς να υποψιαστεί το παραμικρό, το θύμα πήγε σε ένα ΑΤΜ τράπεζας και μετέφερε ποσό ύψους 2.200 ευρώ στον λογαριασμό που του έδωσε ο «μαϊμού» βοηθός λογιστή. Όταν ο 51χρονος επικοινώνησε με τον λογιστή του, πληροφορήθηκε πως ο βοηθός του ήταν... ανύπαρκτο πρόσωπο και διαπίστωσε ότι είχε χάσει τα χρήματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Άνοιξε η Αθηνών Λαμίας από την Καλυφτάκη μέχρι τα Οινόφυτα

Τραγωδία στην Πάτρα - Πέθανε 5,5 μηνών κοριτσάκι, οι γονείς δωρίζουν τα όργανά του

Ταϊλάνδη: Τρόμος για φωτιά σε κινητήρα ρωσικού Boeing με 321 επιβάτες - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης