Ένα κοριτσάκι μόλις 5,5 μηνών από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο Νοσοκομείο Ρίου. Το κοριτσάκι νοσηλευόταν στην ΜΕΘ Παίδων του Ρίου με κορωνοϊό και εγκεφαλική αιμορραγία.
Οι γονείς του μικρού κοριτσιού πήραν την γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, σώζοντας έτσι άλλες ζωές. Η άδεια δόθηκε και από το πρωί σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία αφαίρεσης οργάνων.
Έτσι, έγιναν τα απαραίτητα τεστ και όπως σημείωσε μιλώντας στο pelop.gr o διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης, η διαδικασία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κάποια από τα όργανα του μικρού κοριτσιού θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό για να βρουν άτομα που τα έχουν ανάγκη.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.