Νίκος Ξανθόπουλος: Η τελευταία επιθυμία του ηθοποιού

Νίκος Ξανθόπουλος: Η τελευταία επιθυμία του ηθοποιού

Την Τρίτη (24/1) η κηδεία του «παιδιού του λαού» του ελληνικού κινηματογράφου

nikos-xanthopoulos
Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών το πρωί της Κυριακής (22/1).

Η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού, ο οποίος άφησε το στίγμου του ως το «παιδί του λαού», θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη (24/1) στις 13:00 από το Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Τελευταία του επιθυμία, σύμφωνα με την Espresso, ήταν μετά την κηδεία να ταφεί δίπλα από το παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής που είχε χτίσει ο ίδιος στο κτήμα του στην Παιανία.

Κατά το δημοσίευμα, όμως, αυτό δεν φαίνεται να είναι εύκολο να γίνει καθώς ο νόμος δεν το επιτρέπει και απαιτούνται ειδικές άδειες από την οικεία μητρόπολη και τον Δήμο.

Την κατάσταση περιπλέκει, δε, η κατάσταση της υγείας της αγαπημένης συζύγου του, Εριφύλης, η οποία είναι κλονισμένη και δεν επιτρέπει καθυστερήσεις για διαδικαστικά θέματα.

Για τον λόγο αυτό η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου εμφανίζεται να εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο η σορός του ηθοποιού να αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα μετά την κηδεία στο Α΄ Νεκροταφείο.

Κλείσιμο
Σύμφωνα, δε, με τις τελευταίες πληροφορίες η αποτέφρωση είναι αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο για τον Νίκο Ξανθόπουλο.

Ειδήσεις σήμερα

Η Καϊλή θα «πληρώσει» τη συμφωνία Παντσέρι με τους Βέλγους

Τα εκλογικά σενάρια που δίνουν αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία

Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας στον τάκο και το «παράνομο» ζευγάρι στη... σέντρα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης