Θανατηφόρο τροχαίο με δυο νεκρούς και έναν τραυματία στην εθνική Έδεσσας- Φλώρινας
Νεκροί ένας 68χρονος και μια 65χρονη από τη σύγκρουση δυο οχημάτων - Τραυματίστηκε ένας 79χρονος
Δύο νεκροί και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε, λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί, στο 8ο χλμ της εθνικής οδού Έδεσσας-Φλώρινας.
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε 68χρονος συγκρούστηκε με άλλο όχημα, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του ίδιου και μιας 65χρονης που επέβαινε στο δεύτερο ΙΧ.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε και ο 79χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Έδεσσας.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.