Αλιβέρι: Στα χέρια των Αρχών ο «πιστολέρο» του Αστυνομικού Τμήματος - Βρέθηκε πεταμένη η καραμπίνα

Αλιβέρι: Στα χέρια των Αρχών ο «πιστολέρο» του Αστυνομικού Τμήματος - Βρέθηκε πεταμένη η καραμπίνα

Έσπασαν τα τζάμια του Τμήματος, χωρίς όμως να υπάρξουν τραυματισμοί - Το  όπλο έχει σταλεί  για βαλλιστική εξέταση στη Χαλκίδα

peripoliko_12
Λήξη συναγερμού στο αστυνομικό τμήμα Αλιβερίου, καθώς συνελήφθη ο δράστης που  πυροβόλησε και έσπασε τα τζάμια, χθες τη νύχτα.

O 55χρονος το βράδυ του Σαββάτου πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα κατά του κτιρίου που στεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου.

Ο άνδρας, κάτοικος της ευρύτερης περιοχής του Αλιβερίου, οδηγώντας το αυτοκίνητό του, πέρασε έξω από το ΑΤ Αλιβερίου και αφού πυροβόλησε μια φορά, προκαλώντας φθορές στα τζάμια του κτιρίου, τράπηκε σε φυγή.

Ωστόσο ο ενδελεχής έλεγχος του οπτικού υλικού από κάμερες των καταστημάτων πέριξ του αστυνομικού τμήματος, οδήγησε στην αναγνώριση του οχήματος. Έπειτα ήταν θέμα χρόνου ο εντοπισμό και η σύλληψή του.

Νωρίτερα σήμερα οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει την κυνηγετική καραμπίνα πεταμένη σε αγροτική περιοχή κοντά στο Αλιβέρι και λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε και ο δράστης.

Ο 55χρονος, γνώριμος των αστυνομικών αρχών της περιοχής, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Χαλκίδας το πρωί της Δευτέρας.

Κλείσιμο
Αναφορικά με τους λόγους που τον οδήγησαν να πυροβολήσει κατά του ΑΤ Αλιβερίου, φέρεται να επικαλέστηκε προσωπικές διαφορές με κάποιον εκ των υπηρετούντων αστυνομικών στο συγκεκριμένο τμήμα. 

Ειδήσεις σήμερα

Παρέμβαση του Κίσινγκερ - Πώς θα αποφύγουμε έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο, να μην αποδυναμωθεί η Ρωσία

Πώς θα γίνεται η αίτηση και η πίστωση των χρημάτων του Market Pass – Παραδείγματα

Ελληνοτουρκικό τετ α τετ Μπούρα - Καλίν στις Βρυξέλλες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης