Βόλος: Έρευνα για γιατρό που έδινε «κοκτέιλ» βιταμινών για τον κορωνοϊό

Βόλος: Έρευνα για γιατρό που έδινε «κοκτέιλ» βιταμινών για τον κορωνοϊό

Αφορά τους θανάτους έξι ασθενών Πανελλαδικά - Δήλωνε ότι τους εξέταζε διαδικτυακά

proswpikos_giatros_mk
Έρευνες σε δικαστικό επίπεδο γίνονται και στον Βόλο, για τη δράση του 73χρονου Βολιώτη αντιεμβολιαστή γιατρού, που έδινε σε ασθενείς του που ήταν θετικοί στον Covid «κοκτέιλ» βιταμινών, αντιβιοτικών και ασπιρίνης, αποτρέποντάς τους, σύμφωνα με καταγγελίες, να πάνε στο Νοσοκομείο γιατί θα πεθάνουν.

Η έρευνα σε βάρος του γιατρού έχει επεκταθεί, καθώς εκτός από τη μία επώνυμη καταγγελία που είχε γίνει από τους συγγενείς 65χρονης που απεβίωσε, εναντίον του γιατρού έχει υποβληθεί ακόμη μία καταγγελία στον Βόλο, μία στην Κρήτη από συγγενείς ασθενούς που τον «έβλεπε» διαδικτυακά και επίσης πέθανε από κορωνοϊό, μία στη Θεσσαλονίκη για την οποία η Εισαγγελία Βόλου έχει ζητήσει διευκρινιστικά στοιχεία και δύο στο Αγρίνιο, εκ των οποίων η μία αφορά στον μακαριστό Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά και η δεύτερη συγγενικό του πρόσωπο.

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα που είναι σε πλήρη εξέλιξη, αναμένεται να ολοκληρωθεί τους επόμενους τρεις μήνες και στη συνέχεια θα ασκηθούν διώξεις σε βάρος του γιατρού, που είχε Πανελλαδική δράση.

Είχε αποποιηθεί κάθε ευθύνη

Ο 73χρονος είπε πει στην κατάθεσή του ότι οι ασθενείς του «με δική τους απόφαση δεν πήγαιναν στο Νοσοκομείο, εγώ τους έδινα φάρμακα».

Οι στενοί συγγενείς κατέθεσαν πως ο γιατρός τους συμβούλευε να μην μεταφερθούν στο Νοσοκομείο και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να διαψευστεί καθώς ο γιατρός έδινε «διαλέξεις» σε εκδηλώσεις και δήλωνε πως η μεταφορά ενός ασθενούς στο Νοσοκομείο δεν είναι αναγκαία.
Στην κατάθεσή του ο γιατρός αποποιήθηκε κάθε ευθύνη και χρέωνε τις αποφάσεις τους νεκρούς και τους συγγενείς τους και όχι στις συμβουλές του.

Κλείσιμο
«Χωρίς να το περιμένω βρέθηκα και εγώ να νοσηλεύω πολλούς ασθενείς με κορωνοϊό, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, με μια κλασική θεραπευτική αγωγή. Η παρακολούθηση και υποστήριξη των ασθενών μου εκτός Βόλου γίνεται μέσω τηλεϊατρικής (δηλ. κινητού τηλεφώνου και υπολογιστή). Τα αποτελέσματα της θεραπευτικής μου είναι πολύ καλά. Οι ασθενείς θεραπεύονται στο σπίτι τους και αποτρέπεται η εισαγωγή τους στα νοσοκομεία », ανέφερε σε ομιλίες του στο διαδίκτυο.

Πηγή: www.magnesianews.gr 

Ειδήσεις σήμερα

Κλέων Γρηγοριάδης: «Κλαίει» το Twitter με το στριπτίζ του βουλευτή

Καιρός: Tοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα - Έντονα φαινόμενα το Σαββατοκύριακο

ΗΠΑ: Ιδιοκτήτης βενζινάδικου προσλαμβάνει ένοπλη ομάδα για ασφάλεια - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης