ΗΠΑ: Ιδιοκτήτης βενζινάδικου προσλαμβάνει ένοπλη ομάδα για ασφάλεια - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Ιδιοκτήτης βενζινάδικου προσλαμβάνει ένοπλη ομάδα για ασφάλεια - Δείτε βίντεο

Μια ομάδα πρώην αστυνομικών φρουρεί ένα βενζινάδικο της Karco φορώντας ρούχα στρατιωτικού τύπου - συμπεριλαμβανομένων αλεξίσφαιρων γιλέκων Kevlar - και φέρωντας βαρύ οπλισμό

Collage_Maker-08-Dec-2022-05_22-AM
Ένας ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ έχει λάβει δραστικά μέτρα κατά της ραγδαίας εγκληματικότητας — προσλαμβάνοντας βαριά ένοπλη ασφάλεια με AR-15 για να περιπολεί την επιχείρησή του.

Σύμφωνα με το FOX μια ομάδα πρώην αστυνομικών φρουρεί ένα βενζινάδικο της Karco φορώντας ρούχα στρατιωτικού τύπου - συμπεριλαμβανομένων αλεξίσφαιρων γιλέκων Kevlar - και φέροντας βαρύ οπλισμό, γιατί όπως υποστηρίζουν η περιοχή έχει μετατραπεί σε «άγρια δύση».



Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου, Νιλ Πάτελ, δήλωσε στο Fox 29 ότι στράφηκε στους ένοπλους φρουρούς εξαιτίας της αυξημένης εγκληματικότητας και μιας συμμορίας που του έσπασε το ΑΤΜ.

«Έχουμε αγανακτήσει από αυτές τις συμμορίες που ληστεύουν και πουλάνε ναρκωτικά. Φοβάμαι για τους υπαλλήλους μου και τους πελάτες», ανέφερε στο αμερικανικό δίκτυο, λέγοντας ότι οι εγκληματίες «μας ανάγκαζαν να προσλάβουμε την ασφάλεια».

Κλείσιμο


Ο επικεφαλής της ασφαλείας του SITE, Αντρέ Μπόιερ, πρώην αστυνομικός της Φιλαδέλφεια, είπε ότι το προσωπικό του είναι επίσης ως επί το πλείστον πρώην αστυνομικοί — και όλοι άριστα εκπαιδευμένοι. «Ο νόμος μας λέει ότι έχουμε το δικαίωμα να προστατεύσουμε αυτήν την περιουσία με οποιοδήποτε μέσο είναι απαραίτητο και με όποια δύναμη απαιτείται», τόνισε.

Philadelphia gas station owner hires heavily armed guards to protect business



«Αν πρέπει να χρησιμοποιήσω βία, θα την χρησιμοποιήσω με όση δύναμη απαιτείται», είπε ο Μπόιερ προσθέτοντας ότι «πρέπει να πολεμάς τη φωτιά με τη φωτιά μερικές φορές».










Ειδήσεις σήμερα

F-16 - Επιμένει ο Μενέντεζ μετά τους τουρκικούς πανηγυρισμούς: Δεν θα εγκρίνω την πώληση των μαχητικών

Κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από μασέρ - «Έβαζε τα χέρια μέσα στο εσώρουχό μου» κατέθεσε η 23χρονη

Άνοιξε ο ναός του Αγίου Νικολάου στο Ground Zero - Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Καλατράβα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης