Κίνηση στους δρόμους: Χωρίς μποτιλιάρισμα ο Κηφισός - Μικροκαθυστερήσεις επί της Κατεχάκη

Κίνηση στους δρόμους: Χωρίς μποτιλιάρισμα ο Κηφισός - Μικροκαθυστερήσεις επί της Κατεχάκη

Αυξημένη τώρα η κίνηση στην περιοχή λόγω ακινητοποιημένου φορτηγού - Δείτε live την κίνηση στους δρόμους

kinisi-vroxi-pempti
Αυξημένη είναι από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (1/12) η κίνηση στους δρόμους ειδικά στον Κηφισό με το μποτιλιάρισμα να εκτείνεται σε μήκος χιλιομέτρων ειδικά στο ρεύμα καθόδου λόγω τροχαίου ατυχήματος στο ύψος της Νέας Κηφισιάς. Φορτηγό συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο. 


Από νωρίς το πρωί στην περιοχή επικρατούσε τεράστιο μποτιλιάρισμα, λόγω ακινητοποιημένου φορτηγού στην γέφυρα της Δυρραχίου.

Συγκεκριμένα στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού η κίνηση ξεκινά από τη Λυκόβρυση μέχρι το ύψος της Δυρραχίου ενώ στην άνοδο του Κηφισού η κίνηση ξεκινά από το Περιστέρι και συνεχίζεται μέχρι το ύψος της Καλυφτάκη.

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους εδώ.

Αυξημένη κίνηση και στην λεωφόρο Αθηνών προς Ασπρόπυργο από το ύψος του Χαϊδαρίου, στην κάθοδο της Κηφισίας κατά τμήματα, στην Κατεχάκη στο ύψος του Καρέα προς Κηφισίας.

Σημαντικά προβλήματα παρατηρούνται και στην παραλιακή από τον Φλοίσβο μέχρι τον Άγιο Κοσμά ενώ καθυστερήσεις καταγράφονται στην Αττική Οδό.

Κλείσιμο


Προβλήματα και στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της Κινέττας όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα λόγω πτώσης βράχων.

Δείτε χάρτη με την κίνηση στους δρόμους
Χωρις_τιτλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης